Zeker van uw zaak!

Zekerheid

Als u een nieuwe auto gaat kopen wilt u zekerheid hebben. Zekerheid over de auto maar ook vertrouwen in het bedrijf waar u de auto gaat kopen. Om u hiervan te overtuigen hebben wij een aantal zaken op een rijtje gezet die in onze beleving bijdrage aan de gewenste zekerheid. Zowel over uw nieuwe auto als over het bedrijf waar u gaat kopen.

AutoTrust garantie

Door het afsluiten van een AutoTrust garantie op uw auto dekt u de kosten voor onderhoud of gebreken voor de periode direct na de aanschaf van uw nieuwe auto. U kunt zelf kiezen voor welke termijn u deze zekerheid kiest. De kosten voor het afsluiten van een AutoTrust verzekering verschillen per auto en hangen onder andere af van het bouwjaar en de kilometerstand van de aangekochte occasion.

DEKRA Keuring

Als autobedrijf staan wij voor 100% achter de auto’s die wij aanbieden. Daarom bieden wij al onze klanten de mogelijkheid om (op eigen kosten) een aankoopkeuring te laten uitvoeren door de DEKRA. DEKRA is een onafhankelijke partij en dit waarborgt naar u als klant een transparant keuringsrapport. DEKRA is in Duitsland wat wij in Nederland als de RDW of ANWB kennen.

Nationale Autopas

De Stichting Nationale Autopas waarborgt een correcte en kloppende kilometer registratie en historie. Auto’s welke nieuw afgeleverd zijn in Nederland hebben standaard een Nationale Autopas. Indien het om een ingevoerde auto gaat, dan wordt de auto aangemeld bij de Stichting Nationale Autopas op het moment dat de auto in Nederland bij het RDW wordt aangemeld. Bij al onze auto’s willen wij u inzicht geven in het tellerrapport en draaien we deze graag voor u uit.

Onderhoudshistorie

Iedere auto wordt nieuw afgeleverd met een boordmap waarin het onderhoudsboekje en de gebruiksaanwijzing te vinden zijn. Door deze documentatie compleet te hebben heeft u als mogelijke koper inzicht in het gepleegde onderhoud aan de auto waar u interesse in heeft (mits het onderhoudsbedrijf dit correct heeft ingevuld). Al onze occasions zijn voorzien van alle bijbehorende boekjes, onderhoudspapieren en indien aanwezig rekeningen van het gepleegde onderhoud aan de betreffende occasion.