AutoSale biedt ruim aanbod in occasions

Wij zijn momenteel op zoek naar een After Sales medewerker M/V , neem contact op met ons !

 

AutoSale B.V. te Oss

AutoSale is gevestigd in de stad Oss in de provincie Noord-Brabant.  Oss ligt aan de A50 tussen Den Bosch en Nijmegen.
Onze showroom is ruim 1200m2 groot en onze locatie biedt plaats aan zo’n 150-200  occasions. Daarnaast hebben wij het buitenterrein gevuld staan met nog een zo’n 50 gebruikte auto’s. Bij AutoSale heeft u dus een ruime keuze aan jong gebruikte occasions.
Wij specialiseren ons in het sportievere en luxere segment. Daar omheen bieden wij een zeer gevarieerd aanbod occasions aan, van boodschappenwagentje tot bestelbus. Bij ons vindt u altijd de auto waar u naar op zoek bent.

 

Auto Verkoop Makelaar

Sinds enkele jaren is AutoSale B.V. succesvol als bemiddelaar bij het verkopen van particuliere auto’s. Veel particulieren bieden hun auto aan via sites als AutoScout24 of Marktplaats. Zonder specialistische kennis is het verkopen van een auto vaak een hele opgave. Daarnaast ontbreekt het vaak aan vertrouwen bij de kopende partij om zonder garantie of voorwaarden een dure auto aan te schaffen. Speciaal voor deze groep verkopende en kopende mensen heeft AutoSale het Auto Verkoop Makelaar concept ontwikkeld. 

Hierbij verkoopt Auto Verkoop Makelaar uw auto maar biedt het de garantie die u krijgt wanneer u koopt bij een autobedrijf.  Wij adverteren niet alleen uw auto maar ruilen ook op  uw auto in , wat ervoor zorgt dat er vele malen meer kopers op uw auto komen en de verkoop zeer bespoedigt ; van het maken van een goede fotoreportage tot de financiële afhandeling van de verkoop en de tenaamstelling van uw  auto op naam van de nieuwe eigenaar. Totale ontzorging dus van het gehele verkooptraject van uw auto.