Betaalbaar onderhoud

Onderhoud

Auto onderhoud Oss

In Oss kunnen wij u helpen met al het onderhoud aan uw auto. Een kleine of grote beurt, een APK keuring, diagnose stellen, storingen oplossen of het vervangen van de distributieriem. Voor auto onderhoud bent u bij AutoSale in Oss aan het juiste adres. Onze ruime werkplaats beschikt over een groot aantal bruggen, moderne apparatuur en kundige monteurs waarbij uw auto in goede handen is. Daarbij heeft onze werkplaats een gunstig uurtarief in vergelijking met andere garagisten in de omgeving.
 

Onderhoud na aankoop

In onze filosofie stopt de relatie met onze klanten niet bij de aflevering van de aangekochte occasion. Wij helpen u graag met het jaarlijkse onderhoud aan uw auto. Ook voor reparaties kunt u te allen tijde bij ons terecht. Onze klant profiteert van scherpe werkplaatstarieven, korting op onderdelen en een snelle service in onze werkplaats naast onze showroom.

APK Oss

Iedere auto moet jaarlijks voorzien worden van een nieuwe APK (Algemene Periodieke Keuring). Deze jaarlijkse keuring kunt u in onze werkplaats laten uitvoeren. De auto wordt in z’n geheel gecontroleerd op alle punten waaraan veiligheidseisen zijn verbonden vanuit de Rijksdienst voor Wegverkeer (RDW).