Sportief & Exclusief

AutoSale

AutoSale Oss

AutoSale is gevestigd in de stad Oss in de provincie Noord-Brabant.
Onze showroom is ruim 1200m2 groot en biedt plaats aan zo’n 100 occasions. Daarnaast hebben wij het buitenterrein gevuld staan met nog een zo’n 30 gebruikte auto’s. Bij AutoSale heeft u dus een ruime keuze aan jong gebruikte occasions.
Wij specialiseren ons in het sportievere en luxere segment. Daar omheen bieden wij een zeer gevarieerd aanbod occasions aan, van boodschappenwagentje tot bestelbus. Bij ons vindt u altijd de auto waar u naar op zoek bent.

Specialisme

AutoSale is opgericht in het jaar 1996 en draait dus al lange tijd mee in de Nederlandse Automotive branche. Wij weten als geen ander dat het kopen van een nieuwe auto voor veel mensen een hele opgave is. Hierbij zijn betrouwbaarheid en de prijs belangrijke factoren. Door onze jarenlange ervaring bij het inkopen van auto’s weten wij als geen ander welke auto’s wij wél en welke vooral niet te koop aan moeten bieden aan onze klanten. Hierdoor koopt u bij AutoSale een auto waar wij als bedrijf achter staan! Een auto voor jarenlang rijplezier.

Wij staan voor u klaar

Eigenaar Oscar van Ginneken staat met een team van 4 fulltime medewerkers voor u klaar. Eenmaal bij ons bedrijf aangekomen zult u in veel gevallen worden ontvangen door Oscar zelf of onze hoofd-verkoop Theo Kliebisch. Onder het genot van een lekkere kop verse koffie kunt u de auto van uw keuze op uw gemak bekijken. Heeft u inruil? Geen enkel probleem, wij taxeren uw auto vrijblijvend en geven er een marktconforme prijs voor terug. Bevalt de auto en staat u te trappelen om een proefrit te maken? Dit kan direct en hier hoeft u geen extra afspraak voor te maken. Instappen en rijden maar!

Klanttevredenheid en een goed gevoel

Bij AutoSale gaan wij voor klanttevredenheid en een goed gevoel bij ons klanten. Het kopen van een auto is een investering die veel mensen voor meerdere jaren doen. Tevreden klanten zijn in onze visie terugkerende klanten. Wij proberen in alle gevallen samen met de klant een passende oplossing te bedenken. Of dat nu is voor het onderhoud van hun aangekochte occasion of voor de aanschaf van een andere auto, wij staan voor onze klanten klaar.